Rosanna

We werden bij aankomst heel gastvrij ontvangen met koffie, thee en geba [...]

Van alle gemakken voorzien

Hotel

In ons “kleine”, maar van alle gemakken voorziene hotel voelt iedereen zich meteen thuis. Onze kamers zijn uiteraard voorzien van comfortabele bedden, een luxe badkamer, zitjes, kluisjes, flatscreen met gratis filmzenders, gratis internetaansluiting.

We zijn bijzonder trots op onze vele vaste gasten, die ons al jaren weten te vinden. Bij ons staat de gastvrijheid voorop. Vanaf het moment van aankomst tot en met het vertrek doen wij er alles aan om u verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

In- en uitchecken

Onze receptie is bemand tot 13.00 uur en van 16.30 tot 19.00 uur. Wij ontmoeten u het liefste persoonlijk, maar mochten we tijdens inchecktijden niet aanwezig zijn, kunnen we u altijd telefonisch inchecken. Dit kan door te bellen naar 073 613 8205 of door te bellen via onze intercom in de hal. Wij geven u telefonisch de code van de kluis, waarin uw sleutel ligt.

Mocht u al eerder de stad willen bezoeken, dan kunt u uiteraard uw bagage bij ons kwijt. Komt u na 19.00 uur? Dan horen we dat graag van u.

Uitchecken kan tot 11.00 uur. Ook op de dag van uitchecken kunt u uw bagage gewoon in onze berging achterlaten.

Parkeren

Ondanks onze ligging vlakbij het centrum van ‘s-Hertogenbosch, is er naast of achter het hotel altijd wel een parkeerplekje te vinden. Hier kunt u uw auto tegen betaling, tijdens winkeltijden, parkeren. Buiten de winkeltijden is het gratis.

Betalen

  • Maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur
  • Donderdag en andere koopavonden van 18.00 uur tot 21.00 uur
  • Koopzondag van 14.00 uur tot 17.00 uur
  • Feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Koningsdag van 9.00 uur tot 21.00 uur

De parkeerkosten bedragen 2 euro per uur.

 


Een aanrader. Zeer gastvrij, een schone kamer, een goed bed, een heerlijk ontbijt. Graag tot de volgende keer!


Prima kamer, maar sleutelkaarten werkten niet altijd. Ik moest op 2 overnachtingen 4 x naar de receptie om hem te activeren. Wij hadden kamer 113 dus dat is trap op trap af en best wel eindje lopen. Minpuntje: de verwarming stond erg hoog aan.

8,9
Onze score op basis van 8 reviews

Super fijn hotel! Lieve eigenaren en een hele goede service en gastvrijheid. Doe alsof je thuis bent, pak maar lekker koffie/thee of taart. En wat een mooie 4 persoonskamer hadden wij.


Great hotel, perfect location, superbe breakfast, clean and comfy rooms, and run by fabulous hoteliers.


Klein, leuk, gezellig. Een leuke kamer en een heerlijk ontbijt. Een super vriendelijke gastvrouw.