Geniet van het mooie Den Bosch

Omgeving

In ‘s-Hertogenbosch, ook wel bekend als Den Bosch, valt ontzettend veel te doen en te beleven. Voor de cultuursnuivers zijn er diverse musea en worden er rondvaarten en stadswandelingen georganiseerd. Shopaholics kunnen hun lol op in de diverse winkelstraten en mooie boetiekjes. En ‘s-Hertogenbosch staat natuurlijk bekend om de Brabantse gezelligheid en het bourgondische karakter. Ervaar het zelf in de vele knusse cafeetjes en restaurants.

Om een weekendje weg of dagje uit compleet te maken, hebben wij alvast een aantal dingen op een rijtje gezet:

 


Klein, leuk, gezellig. Een leuke kamer en een heerlijk ontbijt. Een super vriendelijke gastvrouw.


Great hotel, perfect location, superbe breakfast, clean and comfy rooms, and run by fabulous hoteliers.

8,9
Onze score op basis van 8 reviews

Super fijn hotel! Lieve eigenaren en een hele goede service en gastvrijheid. Doe alsof je thuis bent, pak maar lekker koffie/thee of taart. En wat een mooie 4 persoonskamer hadden wij.


Prima kamer, maar sleutelkaarten werkten niet altijd. Ik moest op 2 overnachtingen 4 x naar de receptie om hem te activeren. Wij hadden kamer 113 dus dat is trap op trap af en best wel eindje lopen. Minpuntje: de verwarming stond erg hoog aan.


Erg mooie kamer met zijn 4-en. Erg gastvrije eigenaren.  Zelf gemaakte appeltaart gekregen – ook koffie en thee vrij te krijgen. En ongeveer 10 min van centrum (te voet). Een aanrader. Er naast zit een openbare parkeerplaats. Kosten ongeveer 2 euro per uur tot 9 uur ’s avonds. Verder zit het ook dicht bij het station. Dus wellicht handig per trein.