Onze arrangementen

Prijzen

Hieronder vindt u onze hotelprijzen en arrangementen.

 • Standaard 1 persoonskamer: € 85,-
 • Standaard 2 persoonskamer: € 115,-
  Bij 1 persoonsgebruik € 105,-
 • Deluxe 2 persoonskamer: € 140,-
  Bij 1 persoonsgebruik € 120,-
 • Suite – familiekamer
  – Bij 1 persoonsgebruik: € 120,-
  – Bij 2 persoonsgebruik: € 150,-
  – Bij 3 persoonsgebruik: € 160,-
  – Bij 4 persoonsgebruik: € 175,-

Onze prijzen bij een directe boeking zijn inclusief ontbijt, het gebruik van koffie en thee en kleine snacks in onze woonkeuken.


We werden bij aankomst heel gastvrij ontvangen met koffie, thee en gebak! De kamers waren erg gezellig, netjes en schoon. Van alle gemakken voorzien. Het hotel ligt op een goede locatie, waarbij je zo de stad in loopt. Top verblijf gehad.


Prima kamer, maar sleutelkaarten werkten niet altijd. Ik moest op 2 overnachtingen 4 x naar de receptie om hem te activeren. Wij hadden kamer 113 dus dat is trap op trap af en best wel eindje lopen. Minpuntje: de verwarming stond erg hoog aan.

8,9
Onze score op basis van 8 reviews

Je mag om 11.00 uur al inchecken. Je krijgt onmiddellijk een kop koffie aangeboden. Je koffer wordt naar je kamer gebracht, want er is geen lift. Er is een groot terras aan kamer 8.


Erg mooie kamer met zijn 4-en. Erg gastvrije eigenaren.  Zelf gemaakte appeltaart gekregen – ook koffie en thee vrij te krijgen. En ongeveer 10 min van centrum (te voet). Een aanrader. Er naast zit een openbare parkeerplaats. Kosten ongeveer 2 euro per uur tot 9 uur ’s avonds. Verder zit het ook dicht bij het station. Dus wellicht handig per trein.


Super fijn hotel! Lieve eigenaren en een hele goede service en gastvrijheid. Doe alsof je thuis bent, pak maar lekker koffie/thee of taart. En wat een mooie 4 persoonskamer hadden wij.